Welkom!

Vul snel onderstaand formulier in om lid te worden van Exclusives & Benefits. Zo ontvangt u een welkomstbonus van €20 (Welkomst Bonus) voor uw bestelling bij "Exclusives & Benefits" rechtstreeks op uw bankrekening. Vervolgens profiteert u voor slechts €16,90 per maand van 20% korting (Premium Shopping) op een deel van uw maandelijkse aankopen zonder BTW bij onze partner-webwinkels, een vaste-leden-bonus van €15 per maand (Loyalty Bonus), plus vergoeding van alle bezorgkosten (Premium Delivery) en vele andere aanbiedingen. Bovendien zijn de eerste 30 dagen GRATIS.

UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Alle vakken moeten worden ingevuld

UW CREDITCARD

Veilig betalen

KIES EEN
WACHTWOORD

Door op 'JA' te klikken erken ik 18 jaar of ouder te zijn en de Algemene Voorwaarden te accepteren.

ik profiteer van de Welkomst Bonus van €20 terugbetaling voor mijn bestelling bij "Exclusives & Benefits", rechtstreeks op mijn bankrekening. Daarna geniet ik voor slechts €16,90 per maand van 20% korting op een deel van mijn maandelijkse aankopen (exclusief BTW) bij honderden partner-webwinkels, van €15 Loyalty Bonus per maand, plus vergoeding van al mijn bezorgkosten (Delivery Premium) en vele andere voordelen. Bovendien zijn de eerste 30 dagen GRATIS.

Welkomst Bonus of €20

Profiteer snel van uw vergoeding van €20 welkomstbonus in slechts 3 stappen:

1 Ik schrijf me in

Subscribe met behulp van het formulier hiernaast

2 Ik upload

Upload mijn aankoopsbewijs binnen 60 dagen naar de website van "Exclusives & Benefits".

3 Ik ontvang

Directly on my credit card account mijn Welkomst Bonus van €20 rechtstreeks op mijn bankrekening.

Profiteer
ook van:

20%
premium korting op uw volgende aankopen!*
  • 20% VERGOEDING van een deel van uw aankopen exclusief BTW bij meer dan 300 samenwerkende webwinkels
  • €20 korting op uw bestelling bij Exclusives & Benefits en alle voordelen van Exclusives & Benefits voor maar €16,90/maand.
  • Al uw BEZORGKOSTEN VERGOED**
  • GRATIS gedurende 30 dagen
  • Loyalty Bonus van €15 / maand bij uw favoriete webwinkel***
* Maximaal €250/maand
** Maximaal €250/maand
*** Genoemde webwinkel tijdens de inschrijving en maximaal €15/maand

Exclusives & Benefits

Exclusives & Benefits
Om zich te kunnen inschrijven voor de Service moet een Klant minimaal 18 jaar oud zijn, inwoner van Nederland en niet reeds Klant zijn van Exclusives & Benefits. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Als u zich wilt uitschrijven, klikt u dan op: Herroepingsformulier. Het programma Exclusives & Benefits is eigendom van en wordt beheerd door GWP S.A., met een kapitaal van € 31,000 (2 Place de Strasbourg L -2562 Luxembourg), ingeschreven in het Handelsregister van Luxemburg onder het nummer B207382 - Inschrijving Machtigingsnummer 10071114/0, uitgegeven door het Ministerie van Economie van het Groothertogdom Luxemburg gevestigd 19-21 Boulevard Royal, 2449 Luxemburg - BTW-nummer LU28700569. U kunt onze Algemene Voorwaarden hier lezen: : Algemene Voorwaarden. Heeft u een vraag? Hulp nodig bij uw inschrijving? U kunt ons bereiken op dit e-mailadres: klantenservice@exclusivesandbenefits.nl of per telefoon:

De gegevens die u invoert zijn bestemd voor de betreffende diensten van GWP, voor het sluiten van uw overeenkomst met GWP en met name voor de aanmaak van uw gebruikersaccount. Ze worden bewaard zolang ze nodig zijn voor het beheer van de commerciële relatie. Echter, alle gegevens die het bewijs vormen van een recht of een overeenkomst, of die bewaard moeten worden met het oog op de naleving van een wettelijke verplichting of verordening, kunnen onderdeel zijn van een archiveringsbeleid en voor dat doel bewaard worden in overeenstemming met de geldende bepalingen (verjaringstermijnen, wettelijke verplichtingen inzake instandhouding, enz.).
De via dit formulier verzamelde gegevens zijn niet bestemd voor overdracht aan derden en ze blijven binnen het grondgebied van de Europese Unie.

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, ook hebt u, in voorkomende gevallen, het recht op overdraagbaarheid van uw gegevens. U kunt beperkingen aanvragen of bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of eventueel uw toestemming intrekken. U kunt ook richtlijnen bepalen voor de beschikking van uw gegevens na uw overlijden.
U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende adres: GWP S.A, 15A rue Louis XIV L-1948 Luxembourg of per e-mail naar het adres contact@exclusivesandbenefits.nl.